Serventus Sol & Energi

Auktoriserad installatör av solceller och laddsystem

Serventus Sol & Energi erbjuder tjänster inom solenergi och laddsystem för elbilar.

Både till företag och till dig som privatperson. Vår strävan är alltid att utföra skräddarsydda lösningar, utifrån just era förutsättningar och önskemål, för att du som kund ska bli absolut nöjd med din nya installation. Vi lägger därför stor vikt vid valet av leverantörer och samarbetspartners, för att kunna erbjuda våra kunder den kvalitet och det engagemang de förtjänar. Vi på Serventus har en lång, bred erfarenhet inom elområdet och är givetvis även auktoriserade elinstallatörer, vilket är en förutsättning för att få utföra solcells- och laddsystemsinstallationer.
Väljer ni att låta oss utföra er installation av solceller, är vår ambition alltid att vara med från första kontakt, till färdigt driftsatt solcellsanläggning. Vi kan hjälpa till med allt ifrån projektering, montering, driftsättning, bidrags- och bygglovsansökan. Vi skapar, efter era önskningar, en så effektiv och lönsam solcellsanläggning som möjligt. Att solel dessutom är bra för miljön, gör knappast saken sämre.

Antalet elbilar ökar kraftigt i Sverige, och därmed också behovet av laddstationer. Det gäller såväl i den egna villan, bostadsrättsföreningen som på arbetsplatserna. Tyvärr väljer många idag att ladda sina elbilar via ett vanligt vägguttag, något de inte är dimensionerade för, med brandrisk som följd. Vi på Serventus Sol & Energi kan hjälpa till att se över er laddsituation idag, för skapa en säker, effektiv lösning utefter just era behov. Vi kan erbjuda laddstolpar och laddboxar med möjlighet till driftövervakning, laststyrning, betaltjänster, avläsning av användarstatistik mm

Är du i behov av finansiering av ditt projekt kan vi, genom vår samarbetspartner Rexel Finansservice, erbjuda delbetalning av ert projekt.
Med oss som leverantör kan du vara säker på att få en totallösning av personligt engagerad personal som alltid sätter dig som kund i centrum. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert, där vi tillsammans går igenom just ditt projekt.


 

Ditt namn (obligatoriskt)

Din epost (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande